Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • banner-page

Babagan Kita

Profil Perusahaan

Shenzhen Yuxingyuan Gift Packaging Co., Ltd. minangka perusahaan percetakan lan kemasan profesional sing nggabungake desain, nyithak lan ngolah pasca. Khusus kanggo nyithak kabeh jinis kothak kemasan, kothak warna, kothak kertu, kertu warna, album pariwara, tag, manual, tas kertas, stiker, notepad, stiker tato, album gambar, kothak perhiasan, kothak butik, kothak hadiah, lan cetakan liyane bahan Perusahaan kasebut mesthi nggawe pangembangan perusahaan percetakan modern teknologi modern minangka arah pangembangane, selaras karo jaman, lan selaras karo informasi lan tren industri percetakan saiki. Saiki, perusahaan kasebut duwe mesin cetak Heidelberg lan Komori maju papat warna, lan cetakan paling anyar printer KBA Taiwan sing kebak bisa ngrampungake produksi macem-macem gedhe, medium lan cilik kothak, uga macem-macem peralatan proses pre-press, print-in, lan post-press tingkat lanjut supaya bisa nambah kualitas pelanggan lan Klaim layanan.

Wiwit didegake, perusahaan wis ngetutake filosofi bisnis "inovasi, efisiensi, kualitas, layanan", peralatan pencetakan canggih, level teknis profesional, lan proses pemrosesan hilir kanggo nyedhiyakake produk lan layanan kemasan lan kemasan berkualitas tinggi. Kabeh olèh dikunjungi lan nuntun! Gelem kerja bareng sampeyan nggawe sesuk sing luwih apik.

Budaya Perusahaan

Tujuan kita
Terus inovasi, maju, ngatasi awake dhewe, lan dadi luwih gedhe. Tansah ngucapke matur nuwun lan netepi tanggung jawab sosial. Ngupaya asil sing apik lan ngasilake pelanggan lan investor.

Filosofi kita
Kanggo pelanggan, kita menehi saran supaya entuk manfaat bebarengan lan ngupayakake pembangunan umum kanthi kerja sama. Kanggo sekutu, kita nyengkuyung kompetisi kanggo ningkatake kerja sama lan nggawe pamikiran win-win. Kanggo karyawan, dorong karyawan supaya bisa tuwuh bareng karo perusahaan. Kanggo masarakat, saranake koordinasi perusahaan lan masarakat sing harmoni.

Roh kita

Semangat Kita Golek pangowahan, ide anyar, langkah realistis, lan perbaikan ing karya. Maju karo jaman, jupuk kesempatan, adaptasi langkah kanggo kondisi lokal, lan inovasi nalika ganti changing

Gaya kita
Pahami kahanan umum, waca rincian, golek kesempurnaan, lan nuduhake keunggulan.

Layanan Kita

Shenzhen Yuxingyuan Gift Packaging Co., Ltd. netepi kabijakan "partisipasi lengkap, perbaikan terus-terusan, lan sadhar kabeh janji kanggo para pelanggan", lan wis nggawe sistem jaminan kualitas lengkap lan sistem layanan sing ditambahake regane. Kanthi komprehensif nindakake bisnis album gambar, kaca warna, majalah, poster, manual produk, kothak perhiasan sing apik, tas kertas sing apik, kothak warna kemasan, kothak hadiah sing apik, notebook, stiker, stiker tato, lan liya-liyane. "tulus", "percaya", "semangat", "kualitas" lan "efisiensi", konsep manajemen nggayuh keunggulan, kualitas dhisik, adhedhasar dhasar, pangembangan inovatif, gumantung karo manajemen ilmiah lan peralatan canggih, teknologi sing luar biasa, dhuwur -kualitas layanan, menang pangenalan saka akeh pelanggan, menang reputasi pasar lan kapercayan sing dhuwur.

Perusahaan kasebut mesthi yakin manawa "kualitas minangka urip produk, lan kapercayan minangka landesan perusahaan". Kita bakal nggawe gambar kepuasan pelanggan sing sampurna karo layanan kelas kapisan, manajemen kelas siji, lan kualitas kelas siji, lan ngetrapake kesadharan kualitas menyang kabeh layanan produk cetak, entuk kapercayan lan dhukungan saka pelanggan kanthi integritas, lan gawe sesuk sing luwih apik karo pelanggan. Matur suwun kanthi tulus saka kabeh lapisan masyarakat kanggo ngunjungi lan kerja sama!

Pabrik