Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • banner-page

spesifikasi khusus, pola ayu sing disesuaikan, stiker tato sing apik banget

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Stiker tato kembang

Stiker tato estetis menehi sampeyan kaendahan ing urip biasa. Kita kudu sabar nalika nggunakake stiker tato. Kita kudu mbusak film stiker tato kanthi tliti. Kita kudu nyuda jumlah produk ing pojok supaya ora nempel ing kulit. Banjur kita kudu nutupi permukaan tato kanthi pola sing rata ing endi tato kasebut. Banjur kita bisa nggunakake andhuk teles utawa banyu anget kanggo nggawe stiker tato kanthi lembut. Setengah menit mengko, dheweke nemokake stiker tato lan ndeleng. ora sukses. Dheweke bisa terus nutupi andhuk nganti tato wis nemplek ing kulit. Yen sampeyan ora puas karo tato, sampeyan bisa ngresiki nganggo alkohol, pasta gigi, krim BB, lsp.

Stiker Tato Estetika

Stiker tato, yaiku, nyithak transfer banyu.

Printer kudu dibutuhake, lan bahan sing bisa habis yaiku: kertas transfer banyu, varnis, lan film.

Pola sing dicithak ing kertas transfer banyu karo printer disemprotake karo lapisan varnis sing tipis, dikeringake nganggo pengering rambut, banjur permukaane ditutup nganggo film, lan bungkus pungkasan rampung. Iki gampang banget.

Jeneng: Stiker Tato Estetika

Werna / gaya: warna

Ukuran / nomer model: 6 * 10cm

Umur sing ditrapake: 3+ Bahan: kertas

Kemasan produk: kertu siji kanthi kertu mburi dadi tas OPP

Stiker tato sing apik lan lucu

Proses: nyithak / lem / nglereni / pengepakan

Umur rak: 1 taun

Standar keamanan: bisa lolos tes standar dolanan lan kosmetik UE / AS sing relevan

Babagan bukti: siklus bukti: 10-15 dina kerja

Ragad bukti: gumantung saka kompleksitas, kerja sama jangka panjang bisa dirembug

Siklus produksi: 30-40 dina

MOQ: 10000PCS / model

Cara pambayaran: 30% prabayar, mbayar kabeh sadurunge dikirim

Stiker tato kembang sing apik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita