Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • banner-page

Mie kertas khusus kanthi kotak hadiah tas kertas ikatan simpul sing apik

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kothak hadiah sing sederhana

Peran kothak hadiah

Muncul sing apik banget, unik sing bisa mbungkus obyek, lan kothak kemasan eksternal sing dekorasi lan nggawe obyek.

Kothak hadiah minangka kemasan hadiah praktis sing dilengkapi tujuan utama kanggo menehi hadiah kanggo sedulur lan kanca kanggo ngucapake tresno. Iki minangka ekstensi fungsional saka cara kemasan lan kebutuhan sosial. Kothak hadiah minangka wujuding ati. Hadiah katresnan sing digawe dhewe utawa produk katresnan sing dituku, tanpa ana gandhengane, butuh kemasan sing bisa nggambarake efek, yaiku romantis, utawa misterius, utawa kaget, utawa kaget, nalika sampeyan alon-alon Mbukak alon-alon kaya mbukak alas rahasia ing atimu lan nuduhake beda pikiran sing pengin diandharake. Iki tegese kothak hadiah.

Kothak hadiah permukaan embossed bolong

3 (2)

Kothak hadiah sing bisa disesuaikan kanthi busur kanthi macem-macem warna hadiah 

3 (3)
3 (4)

Konsep anyar kothak hadiah

Kothak hadiah asale saka Goffret cadeau ing basa Prancis lan Giftbox ing basa Inggris

Saiki wis populer banget.

Konsep anyar menehi hadiah. Kothak hadiah dudu produk nyata, nanging 15-20 kertu. Saben kertu nggambarake jinis kegiatan pengalaman santai, sing dipilih dening wong sing nampa kothak hadiah miturut pilihan. Konsep iki dikenalake menyang China saka negara-negara Eropa kayata Prancis lan Belgia. Perusahaan kothak hadiah sing dikembangake ing daratan kalebu French Danlanshe lan Box Gift, sing duweni potensi pasar sing gedhe.

Beda karo hadiah tradisional, kothak hadiah pengalaman sing dipilih dhewe yaiku seri macem-macem rasa seneng lan layanan sing dipilih, lan sing ditampilake minangka pengalaman sing unik lan apik. Umume, kothak hadiah pengalaman sing dipilih dhewe nduweni tampilan sing cilik lan apik. Saben kothak hadiah ngemot kertu sing apik utawa manual sing dipilih dhewe, sing nuduhake lusin bisnis lan layanane. Sing nampa bisa milih layanan sing disenengi kanthi bebas. Uga ana kertu pengalaman sing digunakake kanggo verifikasi kegiatan identitas lan buku, supaya bisa dipesen lan nikmati pengalaman kanthi gratis.

Kothak hadiah eksperimen opsional lair ing Prancis ing taun 2003. Ing wektu sing suwe, model iki dadi hadiah populer ing saindenging pasar Eropa, lan saya suwe saya nyebar menyang Jepang, Brasil, Amerika Serikat, Australia, lsp. Kanggo Contone, dakotabox ing Prancis lan perusahaan Prancis Danlanshe, sing lagi wae mlebu pasar daratan Tiongkok, nyedhiyakake kegiyatan pengalaman luang kanthi ciri khas Prancis lan menehi pengalaman layanan sing nyenengake lan perhatian kanggo para pelanggan

Kothak hadiah biru sing apik banget

Kothak hadiah biru sing apik banget

Pencetakan khusus, kothak panyimpenan kain sing apik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita