Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • banner-page

Hubungi Kita

Shenzhen Yuxingyuan Gift Packaging Co., Ltd.

Alamat

Desa Industri Nanlian, Komunitas Nanlian, Jalan Longgang, Distrik Longgang, Shenzhen, Guangdong, China

Telpon

0755-89909036

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00
Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja bareng kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita