Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • banner-page

Kothak Kado

  • Customized leather color with exquisite paper bag gift jewelry box set

    Werna kulit sing disesuaikan karo kothak perhiasan hadiah kertas sing apik

    Kothak perhiasan mewah Produk iki digawe saka kain kulit, cangkang plastik, gesper sambungan logam, bahan kumpul, telung bahan baku utama kanthi bentuk potongan, jahitan jahitan, lan ikatan lem. Panampilan kasebut kebak swasana gedhe. Tekstur dekorasi kasebut alus, lan perhiasan ing njero bisa nuduhake rasa mewah mewah. Bahan kulit eksterior yaiku warna abang, coklat, lan ireng, lan interior kasedhiya ing warna krem, ireng, kuning, coklat lan warna liyane. ...
  • Customized pearlescent color surface various embossed jewelry gift box set

    Permukaan warna permata khusus kanggo macem-macem kothak hadiah perhiasan timbul

    Produk iki digawe saka kertas mutiara khusus, karton kenthel 3mm, cangkang plastik, gesper logam, bahan pemasangan, ngethok bentuk sing dibutuhake karo logam mati, lan gaweyan tangan kanthi lem sing ramah lingkungan. Tampilan kasebut nyorot permata mutiara, interior kebak mewah mewah, njaba katon putih mutiara, biru mutiara, emas, perak, emas mawar, interior ireng, coklat, abang, krem ​​lan warna liyane sing bisa dipilih, lan ukuran produk uga kasedhiya Miturut ...
  • Special paper noodles with bowknot exquisite paper bag gift box set

    Mie kertas khusus kanthi kothak hadiah tas kertas ikatan simpul sing apik

    Kothak hadiah sederhana Peranan kothak hadiah Penampilan sing apik banget sing bisa mbungkus obyek, lan kothak kemasan eksternal sing nghias lan nggawe obyek. Kothak hadiah minangka kemasan hadiah praktis sing dilengkapi tujuan utama kanggo menehi hadiah kanggo sedulur lan kanca kanggo ngucapake tresno. Iki minangka ekstensi fungsional saka cara kemasan lan kebutuhan sosial. Kothak hadiah minangka wujuding ati. Hadiah katresnan sing digawe dhewe utawa produk katresnan sing dituku, tanpa ana ...