Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • banner-page

notebook kulit warna spesifikasi khusus kustom gesper bisnis

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Notebook bisnis kelas dhuwur iki nduwe tampilan gedhe lan ora katon konotasi. Cangkang njaba dikemas nganggo permukaan kulit warna sing padhet, kaca njero digawe saka kertas nulis komposit 80g, lan penutupan digawe saka gesper magnet kulit lan kulit. Korteks njaba alus. Kaca ing njero kertas jenis iki nduweni elastisitas cilik, nyerep tinta seragam, lancar, tekstur sing kenceng lan legap, tahan banyu sing kuwat, lan efek telung dimensi sing kuwat. Iki digunakake minangka cathetan rapat, cathetan karya lan memo. pilih Ing njero kaca notebook iki

Notebook bisnis mi wedhus

Stroke sikat sing alus banget

Tinta garing kanthi cepet, utamane cocog kanggo pena air mancur lan panyorot

Kertas kasebut entheng lan lancip, 20% luwih entheng tinimbang kertas tradisional

Kertas kasebut rasane apik banget

Kertas netral sing bisa disimpen suwe

Notepad bisnis sisih padhang

MOQ 2000 salinan

Ukuran produk 128 * 188mm

Tas adesif OPP plus karton kanggo bungkus

Notebook bisnis nuduhake model pariwara sing nggabungake pariwara perusahaan (kayata LOGO perusahaan, profil perusahaan, sisipan warna, pariwara ing kaca, dekorasi pribadi, kemasan khusus, lsp) dadi manual kerja tradisional kanggo promosi budaya perusahaan lan citra merek. Hadiah budaya tradisional sing elegan lan praktis minangka utusan kanggo promosi citra perusahaan lan nyebar pariwara produk.

Notebook bisnis digunakake ing konferensi, promosi, rumah tangga, perayaan, hadiah, kesejahteraan, lan lapangan liyane. Iki nduweni karakteristik informasi pariwara sing dawa lan pengaruh sing kuat. Iki minangka bahan promosi sing cocog kanggo nyebar merek lan ningkatake citra perusahaan.

Notebook bisnis umume dipérang dadi notebook godhong longgar lan notebook paperback. Spesifikasi umum yaiku: 16K (255 * 183mm), 20K (206 * 183mm), 25K (206 * 140mm), 36K (165 * 125mm), 48K (165 * 90mm).

Notebook bisnis kulit PU

Ukuran produk bisa diproduksi kaya sing dibutuhake

Notebook bisnis kulit alus


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita