Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • banner-page

Apa arah pangembangan anyar saka alat tulis

Apa arah pangembangan produk alat tulis anyar?

Ing taun-taun pungkasan, kanthi ningkatake standar urip masarakat, panjaluk konsumen kanggo produk alat tulis saya tambah, sing uga nyebabake para pemasok alat tulis kanggo nyepetake siklus penggantian produk alat tulis, nyebabake permintaan pasar sing terus kuat lan persaingan sengit ing industri alat tulis. Akeh pabrikan alat tulis kudu nemokake trobosan anyar lan sumber ekonomi anyar. Miturut warta, adol pena pariwara khusus kalebu 20% nganti 25% saka penjualan perusahaan alat tulis. Entuk industri hadiah dumadakan dadi ekspansi industri alat tulis. Petunjuk anyar lan pasar sing gedhe banget mula saya akeh pabrik alat tulis.

Saka pameran hadiah gedhe lan cilik ing taun-taun pungkasan, ora angel ditemokake manawa perusahaan alat tulis uga mbahas pamikiran pameran alat tulis tradisional, lan nggawe model kerja sama sing cedhak karo pameran hadiah. Pasar hadiah luwih akeh ngupayakake fitur anyar lan unik. Gaya desain alat tulis sing teka ing kene pancen cocog karo karakteristik iki. Unsur populer mesthi teka kanthi cepet lan cepet. Ing tren kaya ngono, kepiye industri alat tulis bisa nyorot kaluwihan lan ngindhari kekurangan iku penting banget.


Wektu kirim: Aug-14-2020