Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • banner-page

Apa wong sing wis tato milih stiker tato?

Apa wong sing wis tato milih stiker tato?

Kabeh wong wis kenal karo tembung tato, bener? Saiki, ing paningalan umume wong, sapa wae sing duwe tato ing awake bakal dianggep minangka wong sosial. Akeh wong sing milih nggawe tato kanggo ngupayakake apa sing diarani "keren". Tato saiki wis dadi tren, kaya bocah wadon. Kabeh wong duwe ati seneng kecantikan, nanging ora ana getun ing jagad iki.

Napa sampeyan ngomong kaya ngono? Amarga umume wong nyesel sawise nggawe tato. Sakit nalika njupuk tato, lan uga luwih lara nalika nyopot tato. Akeh pasangan enom sing nindakake perkara sing edan sajrone tresna, kayata nggawe tato pasangan, nanging kepiye sawise putus? Tetep dadi peringatan? Iki uga ora bakal bisa digunakake, amarga yen ora duwe, sampeyan bakal duwe sing sabanjure. Nalika mbusak tato, sampeyan bakal nyesel.

Apa wong sing wis tato milih stiker tato?

Tato uga disapu yen warnane ilang, lan pola bakal diganti yen sampeyan ora seneng. Penyunting tanggung jawab banget kanggo ngandhani yen stiker tato ora bisa ngganti tato. Stiker tato minangka kekasih, lan tato minangka wong sing ngancani urip. Bedane ing antarane kalorone jelas. Kabeh wong asring ujar: Apa sampeyan duwe alkohol? Aku crita babagan tato ...


Wektu kirim: Aug-14-2020