Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • banner-page

Notebook

  • High-quality environmentally friendly PU leather notebook business
  • Cover pattern customization specification customization simple student notebook

    Spesifikasi kustomisasi spesifikasi pola kustomisasi notebook siswa sederhana

    Buku catetan siswa kertas musim semi Pilih kertas kanggo notebook siswa: Kaping pisanan, kualitas kertas. Umume, kertas sing digunakake yaiku kertas Daolin krem. Kualitas kertas loro kasebut minangka kualitas paling apik ing antarane kertas notepad sing padha. Kertas semacam iki nduweni ketahanan sing sithik, nyerep tinta sing seragam, lancar, tekstur kompak lan legap, tahan banyu sing kuwat, efek telung dimensi sing kuat, lan kualitas apik lan regane murah! Notifikasi siswa layar khusus 1. Kertas minangka salah sawijining ...
  • customized logo, customized stylish inner page propaganda notebook

    logo khusus, notebook propaganda halaman batin sing apik

    Notepad promosi deduksi musim semi. Format buklet biasa ora bisa nyorot budaya tim lan ora bisa disesuaikan. Notebook propaganda sederhana sing diproduksi dening perusahaan kita bisa dirancang kanthi apik miturut merek perusahaan lan nindakake promosi budaya merek, saengga hadiah tim saka perusahaan luwih sederhana lan elegan, lan nyoroti rasa tim. Pilihan kaca njero Flannel Propaganda Notepad Notepad: Cathetan umum utawa pariwara: kertas seni / froste ...
  • Customized leather color, customized jewelry outer packaging color, customized multi-function gift notepad

    Werna kulit sing disesuaikan, warna kemasan njaba perhiasan, notepad hadiah multi-fungsi sing disesuaikan

    Notepad jinis hadiah mewah iki, cangkang njaba dilapis nganggo kulit, lan kaca ing njerone digawe saka kertas nulis komposit 100g kelas dhuwur. Kertas jenis iki nduweni keluwesan cilik, nyerep tinta seragam, lancar, tekstur lan opacity sing kenceng, lan tahan banyu sing kuwat. , Nduwe rasa telung dimensi sing kuat, lan pena banyu mancur adhedhasar banyu dhuwur kanthi gesper magnetik logam kanthi pola spesifik ing gesper. Ditulis saka kemasan kothak hadiah gawenan tangan sing apik. Ana ...
  • custom leather color custom specification business buckle notebook

    notebook kulit warna spesifikasi khusus kustom gesper bisnis

    Notebook bisnis kelas dhuwur iki nduwe tampilan gedhe lan ora katon konotasi. Cangkang njaba dikemas nganggo permukaan kulit warna sing padhet, kaca njero digawe saka kertas nulis komposit 80g, lan penutupan digawe saka gesper magnet kulit lan kulit. Korteks njaba alus. Kaca ing njero kertas jenis iki nduweni elastisitas cilik, nyerep tinta seragam, lancar, tekstur sing kenceng lan legap, tahan banyu sing kuwat, lan telung ...