Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • banner-page

Kauntungan Kita

Alesan milih kita sejatine gampang banget: Shenzhen Yuxingyuan Gift Packaging Co., Ltd. nggabungake percetakan, desain lan produksi. Perusahaan iki wis nandur modhal puluhan yuta yuan kanggo pambangunan mesin lan peralatan, lan duwe pirang-pirang set mesin warna Heidelberg paling maju, naga paku nunggang Martini, mesin lempitan Stahl, mesin pajanan, mesin stamping, lan lem Lengkap set mesin canggih lan peralatan post-processing liyane kayata mesin, mesin naleni lem, mesin stamping panas, mesin bir, mesin embossing, mesin UV, polesan minyak, lini produksi kemasan lan peralatan pasca proses liyane; peralatan produksi sing sampurna lan manajemen sing ketat nggawe kualitas perusahaan Tekan tingkat maju internasional, lan uga nyedhiyakake layanan mandhuwur berkualitas tinggi kanggo produk sampeyan. Teknologi profesional + layanan profesional, regane larang banget! Goleki desain cetak Shenzhen sing luwih apik kanthi usaha sing padha! Peralatan mewah entuk cetakan berkualitas tinggi. 

xb7

Percetakan berkualitas tinggi ora bisa dipisahake karo peralatan mewah, lan perusahaan ngerti iki. Akibate, peralatan mewah kayata loro mesin cetak offset Komori G40, siji mesin lipat MBO, lan siji garis sambungan jahitan pelana Holler kanthi sukses "ngrampungake" perusahaan kasebut ing taun 2009. Supaya cocog karo kapasitas produksi dhuwur lan kualitas dhuwur peralatan mewah, perusahaan kasebut ngenalake sistem pemotongan Guowei ing wulan April 2010. Sistem kasebut kalebu angkat, mesin kertas, pemotong kertas sing dikontrol komputer, lan mesin pembongkaran kertas otomatis sing cerdas. Lan komposisi peralatan liyane. "Iki dudu kaping pisanan kerja sama karo Guowei. Kita wis ngenalake rong pemotong kertas Guowei sadurunge. Kita wis wareg banget karo peralatan bermutu lan layanan sing ramah pangguna. Dilaporake manawa sistem pemotongan sing dituku dening perusahaan kasebut wektu iki kagolong versi Eropa. Luwih saka 95% bagean yaiku produk impor. Sistem keamanan lan akurasi pemotongan luwih dhuwur tinimbang produk seri non-Eropa. Kanggo keuntungan sistem pemotongan Guowei, "Guowei cutting sistem kanthi otomatis bisa ngrampungake Macem-macem ngemot lan mbongkar kertas, ngurutake, nangani, palletizing lan tugas liyane sing nduwe ciri efisiensi produksi tinggi, intensitas tenaga kerja sing kurang, wektu kerja tambahan sing cendhak, lan biaya produksi sing murah. Yen dibandhingake karo sistem pemotongan merek liyane, iki minangka piranti kanthi kualitas paling apik kanthi rega sing padha lan rega paling murah kanthi kualitas sing padha. "

Mesthine, peralatan mewah ora mung nyithak kualitas tinggi, nanging uga sawetara mupangat sing ora nyata. "Peralatan mewah duwe kaluwihan saka otomatisasi lan kualitas produksi dhuwur, sing ora bisa nyuda biaya tenaga kerja lan tingkat sampah. Lan amarga kualitas cetak sing dhuwur, akeh perusahaan pariwara lan perusahaan desain sing mbutuhake kualitas cetak sing dhuwur bakal teka ing kene. "

Budaya sing harmoni kanggo nggawe kekuwatan alus sing kuwat

Budaya minangka jiwa perusahaan, lan penting banget kanggo pangembangane. Perusahaan percaya manawa karyawan duwe rasa duweke perusahaan ora gumantung saka kepiye perusahaan sing bisa diwenehake, nanging apa dheweke seneng kerja lan apa perusahaan kasebut bisa nggawe dheweke seneng. Mula, saliyane kanggo nggawe merek pencetakan bermutu, perusahaan kasebut uga fokus kanggo mbangun kekuwatan budaya korporat, dadi salah sawijining pendukung sing kuat kanggo ningkatake pangembangan perusahaan. Kanggo

Kanggo mbangun kekuwatan budaya perusahaan, perusahaan nyedhiyakake karyawan kanthi mupangat mupangat ing tangan siji. Saliyane, perusahaan kasebut uga ngupayakake nyedhiyakake saben karyawan platform sing apik kanggo pengembangan karir lan kesempatan kanggo sinau lan ekspresi diri. "Kita bakal kanthi rutin ngundang pemasok menyang perusahaan kita kanggo latihan, lan ngatur karyawan supaya melu pameran. Supaya staf prepress luwih ngerti warna lan menehi hakim kualitas sing asli, perusahaan uga bakal nyedhiyakake pelatihan profesional sing relevan kanggo para rekrut anyar .

Gumantung saka kekuwatan pencetakan berkualitas tinggi lan dhukungan saka budaya perusahaan sing kuat, perusahaan kasebut entuk pujian saka akeh pelanggan wiwit didegake, lan prentah wis banjir. Kanggo mbesuk, yen sampeyan pengin nggawe perusahaan kanthi apik lingkungan industri percetakan sing ora apik banget, kuncine kudu ana Ana rong prekara, yaiku kualitas lan layanan. Ing mbesuk, kita bakal fokus ing rong poin kasebut. Ngadhepi semangat pasar cetak, kita uga bakal fokus ing bidang iki mbesuk, ora kepengin nggawe perusahaan luwih gedhe, nanging uga kepengin bisa gawe marem saben pelanggan.