Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • banner-page

Produk

  • High-quality environmentally friendly PU leather notebook business
  • Cover pattern customization specification customization simple student notebook

    Spesifikasi kustomisasi spesifikasi pola kustomisasi notebook siswa sederhana

    Buku catetan siswa kertas musim semi Pilih kertas kanggo notebook siswa: Kaping pisanan, kualitas kertas. Umume, kertas sing digunakake yaiku kertas Daolin krem. Kualitas kertas loro kasebut minangka kualitas paling apik ing antarane kertas notepad sing padha. Kertas semacam iki nduweni ketahanan sing sithik, nyerep tinta sing seragam, lancar, tekstur kompak lan legap, tahan banyu sing kuwat, efek telung dimensi sing kuat, lan kualitas apik lan regane murah! Notifikasi siswa layar khusus 1. Kertas minangka salah sawijining ...
  • customized logo, customized stylish inner page propaganda notebook

    logo khusus, notebook propaganda halaman batin sing apik

    Notepad promosi deduksi musim semi. Format buklet biasa ora bisa nyorot budaya tim lan ora bisa disesuaikan. Notebook propaganda sederhana sing diproduksi dening perusahaan kita bisa dirancang kanthi apik miturut merek perusahaan lan nindakake promosi budaya merek, saengga hadiah tim saka perusahaan luwih sederhana lan elegan, lan nyoroti rasa tim. Pilihan kaca njero Flannel Propaganda Notepad Notepad: Cathetan umum utawa pariwara: kertas seni / froste ...
  • Custom specifications custom cartoon pattern animal cartoon tattoo stickers

    Spesifikasi khusus stiker tato kartun kewan kartun kustom

    Jeneng: Stiker tato kartun Werna / gaya: warna, macem-macem stiker tato karakter kartun monokrom Ukuran / nomer model: 10 * 20cm Umur sing ditrapake: 3+ Bahan: kertas Kemasan produk: lembaran tunggal nganggo kertu punggung dadi tas OPP Proses: nyithak / lem, kemasan Umur rak: 1 taun Standar keamanan: bisa ngliwati tes sing relevan standar dolanan EU / AS Stiker tato kartun abstrak Umume, stiker tato minangka tandha transfer banyu. Yen pola persegi lan ora duwe akeh ...
  • Customized leather color, customized jewelry outer packaging color, customized multi-function gift notepad

    Werna kulit sing disesuaikan, warna kemasan njaba perhiasan, notepad hadiah multi-fungsi sing disesuaikan

    Notepad jinis hadiah mewah iki, cangkang njaba dilapis nganggo kulit, lan kaca ing njerone digawe saka kertas nulis komposit 100g kelas dhuwur. Kertas jenis iki nduweni keluwesan cilik, nyerep tinta seragam, lancar, tekstur lan opacity sing kenceng, lan tahan banyu sing kuwat. , Nduwe rasa telung dimensi sing kuat, lan pena banyu mancur adhedhasar banyu dhuwur kanthi gesper magnetik logam kanthi pola spesifik ing gesper. Ditulis saka kemasan kothak hadiah gawenan tangan sing apik. Ana ...
  • custom leather color custom specification business buckle notebook

    notebook kulit warna spesifikasi khusus kustom gesper bisnis

    Notebook bisnis kelas dhuwur iki nduwe tampilan gedhe lan ora katon konotasi. Cangkang njaba dikemas nganggo permukaan kulit warna sing padhet, kaca njero digawe saka kertas nulis komposit 80g, lan penutupan digawe saka gesper magnet kulit lan kulit. Korteks njaba alus. Kaca ing njero kertas jenis iki nduweni elastisitas cilik, nyerep tinta seragam, lancar, tekstur sing kenceng lan legap, tahan banyu sing kuwat, lan telung ...
  • customized specifications, customized beautiful patterns, exquisite tattoo stickers

    spesifikasi khusus, pola ayu sing disesuaikan, stiker tato sing apik banget

    Stiker tato kembang Stiker tato estetika menehi sampeyan kaendahan sajrone urip biasa. Kita kudu sabar nalika nggunakake stiker tato. Kita kudu mbusak film stiker tato kanthi tliti. Kita kudu nyuda jumlah produk ing pojok supaya ora nempel ing kulit. Banjur kita kudu nutupi permukaan tato kanthi pola sing rata ing endi tato kasebut. Banjur kita bisa nggunakake andhuk teles utawa banyu anget kanggo nggawe stiker tato kanthi lembut. Setengah menit mengko, dheweke nemokake ...
  • Customize all kinds of cool patterns, monochrome and multicolor cool tattoo stickers

    Ngatur kabeh jinis pola keren, stiker tato monokrom lan warna-warni

    Stiker tato keren monochrome Keuntungan stiker tato keren: tekstur sing apik, warna sing jelas lan efek telung dimensi sing kuat. Gaya macem-macem, gaweyan sing apik lan modis, apik banget, rega sing disenengi Produk iki nggunakake lem sing bisa dicopot, sing bisa digunakake bola-bali tanpa tilas sawise suwek. Ora ngrusak obyek kasebut, lan matesi teknologi cahya lan kamera ora bisa ngasilake efek kasebut. Objek sing ditampa mesthi luwih apik tinimbang gambar. N ...
  • Customized leather color with exquisite paper bag gift jewelry box set

    Werna kulit sing disesuaikan karo kothak perhiasan hadiah kertas sing apik

    Kothak perhiasan mewah Produk iki digawe saka kain kulit, cangkang plastik, gesper sambungan logam, bahan kumpul, telung bahan baku utama kanthi bentuk potongan, jahitan jahitan, lan ikatan lem. Panampilan kasebut kebak swasana gedhe. Tekstur dekorasi kasebut alus, lan perhiasan ing njero bisa nuduhake rasa mewah mewah. Bahan kulit eksterior yaiku warna abang, coklat, lan ireng, lan interior kasedhiya ing warna krem, ireng, kuning, coklat lan warna liyane. ...
  • Customized pearlescent color surface various embossed jewelry gift box set

    Permukaan warna permata khusus kanggo macem-macem kothak hadiah perhiasan timbul

    Produk iki digawe saka kertas mutiara khusus, karton kenthel 3mm, cangkang plastik, gesper logam, bahan pemasangan, ngethok bentuk sing dibutuhake karo logam mati, lan gaweyan tangan kanthi lem sing ramah lingkungan. Tampilan kasebut nyorot permata mutiara, interior kebak mewah mewah, njaba katon putih mutiara, biru mutiara, emas, perak, emas mawar, interior ireng, coklat, abang, krem ​​lan warna liyane sing bisa dipilih, lan ukuran produk uga kasedhiya Miturut ...
  • Customized pattern size roll sticker product sticker

    Stiker produk gulung ukuran pola disesuaikan

    PRODUK DETAIL Bahan produk: bahan kertas tembaga, kertas sintetis PP, film mutiara, bahan anti-pemalsuan, bahan karet transparan, bahan permukaan karet perak sing padhang, bahan permukaan karet perak matte, bahan cetakan warna 3D, lan liya-liyane Bahan khusus bisa diproduksi miturut sarat. Bahan inti produk : kualitas kertas standar, bahan khusus bisa disesuaikan miturut sarat. Diameter inti produk: umume digunakake 30mm, 40mm, 75mm, othe ...
  • Customize a variety of color and size different pattern bubble stickers

    Ngatur macem-macem warna lan ukuran stiker gelembung pola sing beda

    Informasi Produk Jeneng produk: pola pola stiker gelembung warna Fitur produk: krasa tangan sing apik, kinerja anti banyu sing apik, ora gampang dipecah, adhesi stiker sing apik, wektu sing tahan lama, ora gampang dipotong, gaya sing beda-beda, mode sing apik banget lan avant-garde, bahan sing ramah lingkungan, cetakan pola sing jelas, pasting bola-bali, lsp. Keuntungan produk: penjualan langsung pabrik terjangkau, kustomisasi profesional, jaminan kualitas, kustomisasi pola, LOGO, materi, ...