Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • banner-page

Spesifikasi kustomisasi spesifikasi pola kustomisasi notebook siswa sederhana

Katrangan singkat:


  • MOQ: 1000 salinan
  • Kemasan produk: Tas adesif OPP plus karton kanggo bungkus
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Notebook siswa kertas musim semi

    Pilih kertas kanggo notebook siswa:

    Kaping pisanan, kualitas kertas. Umume, kertas sing digunakake yaiku kertas Daolin krem. Kualitas kertas loro kasebut minangka kualitas paling apik ing antarane kertas notepad sing padha. Kertas semacam iki nduweni ketahanan sing sithik, nyerep tinta sing seragam, lancar, tekstur kompak lan legap, tahan banyu sing kuwat, efek telung dimensi sing kuat, lan kualitas apik lan regane murah!

    Notebook siswa layar khusus

    1. Kertas minangka salah sawijining sipat paling penting ing notebook. Sampeyan bisa uga butuh buku sing ora getihen karo pulpen lan nduweni kualitas nulis sing apik. 2. Format: Kita duwe macem-macem ukuran kanggo nyukupi kebutuhan sing beda-beda, kabeh bisa dipenuhi. 3. Durabilitas: Produk nggunakake lem pemanasan suhu tinggi lan inlay gesper logam berlubang, kaca ing njero stabil banget, lan kertas kasebut nduweni kinerja tahan banyu tartamtu. 4. Kemudahan panggunaan: bisa disebar, lan kaca ing njero bisa bebas dibebasake. Kabeh, kabeh produk minangka pilihan sing paling apik

    2. Kapindho, warna kertas kasebut. Kabeh wong ngerti yen kertas krem, kanthi warna sing lembut, minangka pilihan kanggo wong sing nggunakake notepad kanggo nulis ing kaca.

    Buku catetan siswa halaman utama perlindungan mata

    Katelu, kekandelan kertas. Ana rong kekandelan kertas sing umume digunakake ing notepad: 80 gram lan 100 gram. Kertas 80 gram luwih tipis tinimbang 100 gram kertas, kandelane padha karo kertas nulis sing biasane. Kaloro jinis kertas bisa digunakake kanggo kaca njero. Bedane rong jinis kertas yaiku: 80 gram kertas luwih tipis, lan stroke luwih alus, lan perasaan nulis bakal luwih kepenak; nalika kertas 100 gram luwih kaku lan nulis Ora nganti 80 gram, masing-masing duwe kaluwihan dhewe-dhewe.

    Notebook siswa kulit PU

    Pilihan materi kertas sing disaranake kanggo buku notebook sing disesuaikan

    Kaping papat, kelancaran kertas. Kelancaran nulis kertas iku penting banget, sing penting banget karo proses nggawe kertas (gluing). Lumahing kertas sing apik kudu lancar lan rata, lan nulis kanthi lancar. Kertas kanthi kualitas sithik duwe pangrasa astringen ing nulis, lan kertas kasebut luwih akeh swara.

    Notebook siswa anyar Qing


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita