Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • banner-page

Stiker Tato

  • Custom specifications custom cartoon pattern animal cartoon tattoo stickers

    Spesifikasi khusus stiker tato kartun kewan kartun kustom

    Jeneng: Stiker tato kartun Werna / gaya: warna, macem-macem stiker tato karakter kartun monokrom Ukuran / nomer model: 10 * 20cm Umur sing ditrapake: 3+ Bahan: kertas Kemasan produk: lembaran tunggal nganggo kertu punggung dadi tas OPP Proses: nyithak / lem, kemasan Umur rak: 1 taun Standar keamanan: bisa ngliwati tes sing relevan standar dolanan EU / AS Stiker tato kartun abstrak Umume, stiker tato minangka tandha transfer banyu. Yen pola persegi lan ora duwe akeh ...
  • customized specifications, customized beautiful patterns, exquisite tattoo stickers

    spesifikasi khusus, pola ayu sing disesuaikan, stiker tato sing apik banget

    Stiker tato kembang Stiker tato estetika menehi sampeyan kaendahan sajrone urip biasa. Kita kudu sabar nalika nggunakake stiker tato. Kita kudu mbusak film stiker tato kanthi tliti. Kita kudu nyuda jumlah produk ing pojok supaya ora nempel ing kulit. Banjur kita kudu nutupi permukaan tato kanthi pola sing rata ing endi tato kasebut. Banjur kita bisa nggunakake andhuk teles utawa banyu anget kanggo nggawe stiker tato kanthi lembut. Setengah menit mengko, dheweke nemokake ...
  • Customize all kinds of cool patterns, monochrome and multicolor cool tattoo stickers

    Ngatur kabeh jinis pola keren, stiker tato monokrom lan warna-warni

    Stiker tato keren monochrome Keuntungan stiker tato keren: tekstur sing apik, warna sing jelas lan efek telung dimensi sing kuat. Gaya macem-macem, gaweyan sing apik lan modis, apik banget, rega sing disenengi Produk iki nggunakake lem sing bisa dicopot, sing bisa digunakake bola-bali tanpa tilas sawise suwek. Ora ngrusak obyek kasebut, lan matesi teknologi cahya lan kamera ora bisa ngasilake efek kasebut. Objek sing ditampa mesthi luwih apik tinimbang gambar. N ...
  • Customized pattern size roll sticker product sticker

    Stiker produk gulung ukuran pola disesuaikan

    PRODUK DETAIL Bahan produk: bahan kertas tembaga, kertas sintetis PP, film mutiara, bahan anti-pemalsuan, bahan karet transparan, bahan permukaan karet perak sing padhang, bahan permukaan karet perak matte, bahan cetakan warna 3D, lan liya-liyane Bahan khusus bisa diproduksi miturut sarat. Bahan inti produk : kualitas kertas standar, bahan khusus bisa disesuaikan miturut sarat. Diameter inti produk: umume digunakake 30mm, 40mm, 75mm, othe ...
  • Customize a variety of color and size different pattern bubble stickers

    Ngatur macem-macem warna lan ukuran stiker gelembung pola sing beda

    Informasi Produk Jeneng produk: pola pola stiker gelembung warna Fitur produk: krasa tangan sing apik, kinerja anti banyu sing apik, ora gampang dipecah, adhesi stiker sing apik, wektu sing tahan lama, ora gampang dipotong, gaya sing beda-beda, mode sing apik banget lan avant-garde, bahan sing ramah lingkungan, cetakan pola sing jelas, pasting bola-bali, lsp. Keuntungan produk: penjualan langsung pabrik terjangkau, kustomisasi profesional, jaminan kualitas, kustomisasi pola, LOGO, materi, ...